Cum iti ingrijesti echipamentul de fitness?

0
712

Iti place sa mergi la sala, sa ai grija de corpul tau si sa-ti imbunatatesti conditia fizica? Te apreciem pentru asta si te incurajam sa continui cu aceasta activitate, pentru ca este unul dintre secretele unui stil de viata sanatos. Dincolo de acest aspect, un stil de viata sanatos presupune si o alimentatie echilibrata, o stare mentala buna, dar si un grad de atentie la ceea ce ne inconjoara, la ce ne poate cauza diverse afectiuni.

Poti incepe prin a fi atent la ceea ce faci si porti atunci cand mergi la sala. Echipamentul este unul dintre lucrurile de care trebuie sa ai grija, pentru ca antrenamentul tau sa fie cu adevarat eficient. Pe langa faptul ca trebuie sa fie realizat din materiale care permit aerului sa circule, este obligatoriu sa fie curat si sa-ti permit un grad de miscare bun. Cand vorbim despre curatenia echipamentului sportiv, ne referim la o curatare in profunzime a acestuia.

Cum iti poti curata in mod adecvat echipamentul?

Ori de cate ori pleci de la antrenament, hainele de sport sunt ude si ‘indesate’ in rucsac. Ajungi acasa, le scoti si le bagi in cosul de rufe pana cand vei strange suficiente haine, pentru a baga masina de spalat rufe in priza si a le spala. Cam asa se desfasoara acest proces pentru majoritatea dintre noi. Nimic mai gresit. Echipamentul ud este un mediu propice pentru inmultirea bacteriilor si ciupercilor, iar pastrarea acestuia in cosul cu rufe nu face decat sa imprime mirosul neplacut in tesatura.

Expertii iti recomanda sa aerisesti hainele inainte de a le pune in cosul cu rufe sau sa le speli imediat ce ai ajuns acasa. Daca hainele au pete vizibile de murdarie, foloseste un produs inovator: Sanytol pudra dezinfectanta pentru indepartarea petelor. Indiferent de temperatura la care speli hainele, eficienta Sanytol este dovedita, iar hainele tale vor fi curate si dezinfectate. Sanytol pudra dezinfectanta este ideala pentru tesaturile echipamentului sportiv, deoarece nu afecteaza culorile, nu distruge fibrele tesaturii si imprima hainelor un miros placut proaspat.

Dezinfectarea in profunzime presupune distrugerea in proportie de 99,9% a bacteriilor, virusurilor, ciupercilor din haine, lucru care, la temperaturi joase, nu este realizat d un detergent obisbuit pentru indepartarea petelor.

Daca hainele nu au nevoie de o spalare temeinica, nu prezinta pete de murdarie, poti folosi cu incredere, alaturi de detergent, Sanytol dezinfectant lichid pentru haine. Ca si pudra, dezinfectantul pentru haine are o formula speciala, fara clor, care indeparteaza bacteriile ce iti pot crea neplaceri.

Sanytol dezinfectant lichid pentru haine poate fi utilizat pentru toate tipurile de tesaturi, indiferent ca hainele sunt albe sau colorate. Rolul sau este acela de a distruge germenii si de a impiedica formarea altora. Expertii Sanytol iti recomanda sa aerisesti bine si rucsacul in care transporti echipamentul, dar si pantofii sport pe care ii incalti la antrenament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.