Alege un mentor in fitness si nutritie: Ina Trandafir

Buna, sunt Ina! Antrenor personal si consultant in nutritie

Ina - Antrenor HIIT

Toti cei care au dedicat timp si resurse pentru sport si nutritie au inteles ca nu exista compatibilitate intre diete drastice si slabire de lunga durata, abdomen conturat si alimente de tip fast-food si nici intre sanatate si o viata dezechilibrata si lipsita de miscare. Aici poate aparea nevoia de antrenor personal.

Nu am fost niciodata o fire sportiva, chiar am avut „scutire” la sport. In ultimii ani, datorita unei persoane extraordinare am descoperit sportul, beneficiile pentru sanatate si ca bonus un aspect fizic placut. Este atat de bine sa incepi sa vezi rezultatele si primii muschi conturati!

Usor am inceput sa influentez vietile celor din jurul meu in cel mai pozitiv mod, prietenii ma intreabau ce sa faca sa slabeasca, ce ar trebui sa manance, ce exercitii sunt potrivite pentru ei. Tot ei m-au intebat de ce nu fac un site unde sa impartasesc toate aceste sfaturi si idei de care vorbesc cu atata pasiune, ajutandu-i si pe altii sa-si atinga obiectivele.

Dragostea pentru sport si nutritie a mers mai departe si nu a ramas o simpla pasiune. In 2010 am devenit Instructor Fitness si Aerobic si am participat la mai multe cursuri de calificare in Personal & Functional Training.

In 2013 am intrat in echipa Pure Jatomi Fitness din Afi Mall Cotroceni, ca antrenor personal si instructor fitness & aerobic. De 4 ori pe saptamana am avut grija sa tin pulsul la cote maxime la clasele mele de Tabata, HIIT si Functional Training.

In 2014 am absolvit cursul de Nutrition Specialist in cadrul ACE Fitness USA, diploma care doar completeaza pasiunea pentru alimentatie sanatoasa.

Prin sportaholic.ro vreau sa va ajut sa fiti informati in ceea ce priveste schimbarea stilului de viata, modalitati sanatoase de slabire si pe termen lung, cresterea masei musculare si orice sfaturi care va vor ajuta sa fiti in forma si sanatosi.

Tehnica mea de antrenament: HIIT + forta

antrenor personal? Contacteaz-o pe Ina

Ca antrenor personal, in rutina mea ma bazez pe High Intensity Interval Training (HIIT) si TABATA, corelat cu antrenament functional cu greutatea propriului corp si greutati, dupa caz. Un exemplu, mai jos

Cum putem colabora

Doar online intrucat din iulie 2014 imbratisez o minunata experienta in SUA.

Daca esti interesat(a) sa inveti sa mananci sanatos, sa faci cele mai bune alegeri din punct de vedere nutritional, sa slabesti sau/si sa pui masa musculara, te pot ajuta cu programul de  COACHING ONLINE.

  • iti voi face un plan de nutritie personalizat, adecvat starii tale de sanatate
  • iti voi calcula necesarul caloric, rata metabolica bazala
  • iti voi spune pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a atinge obiectivul dorit, consultanta online 24/7
  • te voi motiva sa mergi mai departe si sa iti atingi scopul dorit
  • te voi invata sa mananci sanatos, sa asociezi corect alimentele si sa elimini alimentele nocive
  • iti voi urmari progresul si iti voi da indicatiile necesare pe parcursul coaborarii noastre

Scrie-mi azi la ina@sportaholic.ro si promit sa iti raspund cat pot de repede!