Termeni si conditii

Proprietarii Sportaholic.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio leziune produsa ca urmare a realizarii exercitiilor prezentate pe acest site, facute acasa, la sala de sport sau oriunde altundeva. Sfaturile de pe siteul sportaholic.ro reprezinta experiente personale ale celor care detin site-ul, acestia nepurtand nicio vina pentru interpretarea gresita a sfaturilor sau aplicarea lor gresita. Consultati un doctor inainte de orice dieta sau exercitii.

Urmarea acestor sfaturi fara consultul unui doctor, se face pe raspunderea singulara a vizitatorului site-ului iar proprietarii acestuia nu pot fi trasi la raspundere pentru eventuale leziuni/imbolnaviri.

Detinatorii sportaholic.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde la e-mail-uri agresive, calomnioase sau jignitoare si de a interzice accesul pe site a acestor IPuri.

Sportaholic.ro isi rezerva dreptul de a schimba regulamentul siteului fara nici o notificare prealabila.

Termeni si conditii Sportashop (magazin online).

SPORTAHOLIC a creat aceasta politica de confidentialitate in scopul de a demonstra angajamentul ferm la viata privata. Noi folosim adresa dvs. de IP pentru a ajuta la rezolvarea problemelor cu serverul nostru si de a administra site-ul.

Adresa dvs. de IP este utilizata pentru a va ajuta la identificare, pentru cosul de cumparaturi si pentru a aduna informatii demografice. Site-ul nostru foloseste un formular de comanda pentru clienti, pentru a solicita informatii despre produse. Noi colectam informatii ale vizitatorilor (cum ar fi adresa de e-mail), dar si informatiilor financiare (cum ar fi contul sau numerele cardurilor de credit).

Datele de contact din formularul de comanda sunt folosite pentru a trimite comenzi si informatii despre compania noastra clientiilor nostri. Informatiile de contact ale clientului sunt, de asemenea, folosite pentru a intra in contact cu vizitatorul atunci cand este necesar.

Utilizatorii pot opta si pentru primirea mesajelor ulterioare, (se pot vedea optiunile in sectiunea de mai jos). Informatiile financiare colectate sunt utilizate pentru a factura utilizatorul pentru produsele comandate. Daca au loc sondaje online, se pot cere vizitatorilor informatii demografice (cum ar fi codul postal, varsta sau de nivelul veniturilor). Datele demografice si cele de profil sunt de asemenea colectate de site-ul nostru.

Noi folosim aceste date pentru a adapta experienta vizitatorilor nostri la site, prezentandu-le continuturi pe care noi le credem ca le-ar putea trezi interesul, in functie de preferintele selectate. 

SECURITATE

Acest site are masuri de securitate pentru a proteja pierderea, abuzul si alterarea informatiilor aflate sub controlul nostru. Cand comanda, clientii nostri pot fi siguri ca pe formularul de plata se foloseste o criptare de 128 de bytes.

OPTIUNI

Site-ul nostru ofera posibilitatea utilizatorilor de a opta pentru primirea mesajelor de comunicare in ceea ce priveste informatiile despre vizitatori. Daca se doreste eliminarea informatiile din baza noastra de date si pentru a nu primi comunicari viitoare, clientii nostri pot trimite un e-mail la adresa sunt@sportaholic.ro, mentionand in campul dedicat subiectului „DEZABONARE”. 

CORECTARE / ACTUALIZARE

Acest site ofera utilizatorilor optiuni pentru modificarea informatiilor furnizate initial. Pentru a finaliza acest proces, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa: sunt@sportaholic.ro mentionand in campul dedicat subiectului „ACTUALIZARE INFORMATII”. 

CONTACT WEBMASTER

Puteti contacta Administratorul in cazul in care exista intrebari legate de declaratia de confidentialitate, de practicile acestui site sau de relatiile dumneavoastra cu acest site. Va rugam sa nu contactati Administratorul in cazul in care exista intrebari despre produse sau comentarii. Termenii si conditiile urmatoare se aplica pentru utilizarea acestui site, precum si pentru toate tranzactiile efectuate prin intermediul site-ului.

NU CONTACTATI WEBMASTERUL CU PRIVIRE LA DETALII DESPRE PRODUSELE SPORTAHOLICUrmatorii Termeni si urmatoarele Conditii se aplica in utilizarea acestui website precum si tuturor tranzactiilor realizate prin el. 

MARCI INREGISTRATE

Toate numele de marci ale produslor, serviciilor sau ale diferitelor procese care apar pe acest site sunt marci comerciale ale detinatorilor lui. Trimiterea la utilizarea unui produs, serviciu sau proces nu implica recomandarea, aprobare, afilierea sau sponsorizarea acelui produs, serviciu sau proces de catre SPORTAHOLIC. Nici o parte din continutul acestui document nu va fi instrainata unei terte parti decat in cazul in care se specifica in mod expres acest lucru. Continutulul acestui site reprezinta drept de autor si proprietate intelectuala a SPORTAHOLIC 

POLITICA DE RETURNARE

Puteti achizitiona produse de pe acest site, folosind una dintre optiunile de plata enumerate. SPORTAHOLIC isi rezerva dreptul de a modifica procedurile de plata in orice moment, fara o notificare prealabila. Daca din orice motiv nu sunteti complet multumit de GYMBOSS, puteti returna produsele si veti recupera banii, in termen de 30 de zile. Daca in cursul primului an cronometrul nu sa functioneze in conditii normale, il puteti returna si vi se va trimite nou dispozitiv.