Theproteins.ro – locul de unde iti iei suplimentele

0
1797

Primesc foarte multe e-mailuri cu privire la ce suplimente recomand, ce marca folosesc eu etc. M-am gandit sa incep o serie de recomandari bazate pe experiente personale.

Suplimentele ajuta atunci cand nu iti poti lua din dieta toate vitaminele, mineralele si macronutrientii. Eu obisnuiesc sa suplimentez cu Omega3, proteina, antioxidanti, bcaa, L-Carnitina etc.

De curand am descoperit aici in SUA brandul The Protein Works si am vazut ca exista si in Romania, lucru care ma bucura nespus intrucat stiu ca sunt produse de calitate si este placut sa stii ca ai toate produsele la un loc.

Din cercetarile facute despre acest brand, am descoperit ca produsele au fost create de oameni cu experienta in
domeniul suplimentelor, lucru care se vede in produsele lor.

Ce mi-a placut foarte mult la ei, dincolo de varietatea produselor, a fost calitatea suplimentelor si a faptului ca producatorii s-au straduit sa le faca pe cat de naturale posibil. De exemplu, ei nu folosesc agenti de umplere sau de ingrosare, sunt deschisi sa iti arate cum se prepara fiecare tip de proteina pe care o produc sau iti pun la dispozitie certificatele de analiza ale acestora, folosesc doar coloranti si arome naturale, nu folosesc aditivi si alte grozavii nocive.

Arunca un ochi pe siteul  www.theproteins.ro si  actualizeaza-ti stocul de suplimente.

Pe masura ce voi testa suplimentele lor, voi reveni cu detalii pe fiecare produs in parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.