WOW! Miscarea face bine 2012

0
1019

Aseara s-a incheiat cea mai mare ora de sport din Romania, a doua editie a „Miscarea face bine”, eveniment organizat de Romtelecom, Dolce Sport, Smartatletic si Getfit. A fost prima noastra aparitie unde alaturi de Gymboss Romania, am dat premii, am organizat concursuri cool si am cunoscut oameni extraordinari. Printre ei:

  • Cristian Margarit: PRIMUL om din domeniul nutritiei si vietii sanatoase din Romania care mi-a deschis ochii in acest domeniu (indirect, prin articolele sale de aur – GRATUITE). Cristian, „the man with the plan”, a fost organizatorul acestui eveniment unde amabil, echilibrat si atent la tot, ne-a facut sa ne simtim ca acasa, la primul nostru event de profil. Sunt convins ca vom mai participa la astfel de evenimente de acum inainte
  • Per Markussen: daca va imaginati cum ar putea arata o ora perfecta de fitness, dans si coregrafie de exceptie, trebuie sa-l cunoasteti. Per, un om care a invins cancerul, a avut amabilitatea sa participe ieri la acest eveniment. Sa-l vezi la 1 metru de tine pe acest om, sa-l vezi cum vorbeste si cum danseaza si misca masele de oameni doar din body-language, este o adevarata inspiratie, realmente!
  • Richmond Bakia: un instructor foarte „vivid”, plin de energie, forta si voie buna, Richmond a animat lumea cu antrenamentele sale deosebite. Mai mult, s-a indragostit de timer-ul meu Gymboss pe care a trebuit sa i-l ofer (varianta Camouflage).
  • Veronica Alexe de la Fitness Scandiavia: Formator in domeniul fitness-ului, Veronica ne-a impresionat prin cunostintele sale de specialitate, prin amabilitate si firea sa extrovertita. Abia astept sa mergem la cursurile Scandinavia din septembrie, unde ea si Richmond se vor ocupa de cursurile de instructori personali.

Antrenorii de Zumba, Capoeira fitness, antrenament functional, tae-bo si kempo s-au intrecut care mai de care in a face publicul sa se implice in a se misca si a se simti bine. Felicitarile mele se duc si catre castigatorii concursurilor Gymboss, unde toti s-au intrecut in flotari, plank-uri si genuflexiuni in conditii de temperaturi ridicate. Desi doar 10 dintre ei au castigat celebrul cronometru de intervale, toti sunt la fel de merituosi, si nu exagerez cand spun asta.

In timp ce scriu acest articol afara ploua torential, ceea ce ma face sa ma simt foarte norocos ca ieri a fost o zi splendida cu soare. Multumirile noastre speciale se duc, de asemenea catre Grafica si Tipar, care ne-au realizat un „welcome desk” de exceptie, catre Print-Online.ro care ne-au ajutat cu bannere, flyere si alte materiale tiparite. Multumiri deosebite vin si pentru Claudiu Bodrug, unul din prietenii nostri foarte apropiati, care a rezistat cot la cot cu noi toata ziua si a facut un set de fotografii exceptionale.

Nu in ultimul rand, ii multumesc Inei, fara de care, nu stiu cum ar fi putut fi posibila aceasta aparitie Gymboss in Romania. Sportul uneste si intareste legaturile dintre oameni iar ieri ne-am convis a mia oara de acest lucru. Si DA, miscarea FACE bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.