Antrenament HIIT: abs&butts killer

0
3581

Apasata de sentimentul de vinovatie pentru lipsa antrenamentelor filmate de pe site, va prezint cel mai recent antrenament.

Cu ajutorul acestui antrenament, vei lucra picioarele, fundul si abdomenul. De tine depinde cat de intens va fi. Daca esti la inceput, poti lucra fara greutati sau poti lucra cu greutati mai mari, daca faci sport de ceva timp.

Sunt 4 exercitii (plus 2 repetari pe cealalta parte), intervalul de 50 secunde si 10 pauza.

  1.  Burpees modificat – este destul de complex si lucreaza fiecare particica a corpului. In cele 50 de secunde incearca sa faci cat mai multe repetari corecte.
  2. Fandari plyometrice – pui gantera langa piciorul care sta in fata, faci fandare spate atingand gantera cu mana opusa, revenind cu o saritura. Te asigur ca ARDEEE!
  3. Repetarea exercitiului 2 pe cealalta parte.
  4. Genuflexiuni cu o greutate pe fata. Daca faci exercitiul in sala, vei putea folosi o haltera. Daca nu, poti lua o matura 🙂 sau 2 sticle de apa pe care sa le tii pe umeri. Eh, gasesti tu o solutie. Pui greutatea pe umeri in fata si te lasi cu fundul jos incercand sa tii genunchii departati; te asezi si revii sus. Vei avea tendinta sa apropii genunchii (mi s-a intamplat si mie), insa incearca sa constientizezi care este forma corecta si sa te corectezi pana executi perfect.
  5. Abdomen lateral. Tii o gantera sau o sticla de apa de 2 kg deasupra capului cu mana perfect intinsa si inca una in cealalta mana pe care o aduci la piciorul opus, dupa care revii sus si repeti. Este esential ca mana de sus sa fie intinsa permanent.
  6. Repetare exercitiul 5 pe cealalta parte.

Tot circuitul se repeta de 3 ori.

Antrenamentul este destul de solicitant, o sa vezi ca nu ascund acest lucru in filmulet 🙂

Cei care vin la clasele mele de la Pure Jatomi din Afi Cotroceni Bucuresti stiu ce inseamna astfel de antrenamente, le facem cam de 4 ori pe saptamana cam 40 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.