Hei, ce mai faci?

0
72

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris. Sunt mai multe motive care au dus la aceasta pauza. Unul dintre motive a fost lipsa timpului si dorinta de a acorda mai multa atentiei familiei. Insa nu doar asta. Cred ca am inceput sa ma simt usor deconectata. Inainte sa imi aplici o eticheta, lasa-ma sa iti explic la ce ma refer. De exemplu cand faceam o reteta in trecut (cand eram in Romania) aveam posibilitatea si cunostintele sa iti recomand o anume marca sau magazin de unde cumpar ingredientele. O sala de sport la care sa mergi sau un eveniment fain etc.

O sa ma intrebi ce s-a schimbat intre timp. Eh, nu mare lucru. Insa am primit multe mesaje de la voi in ultima perioada si am decis sa revin bazandu-ma pe ajutorul vostru cand vine vorba de recomandari si surse. Voi continua sa scriu retete fara gluten si zahar, idei de meniuri si de antrenamente si voi adapta pe masura ce trece timpul.

Ca o mica actualizare, locuim in continuare in Statele Unite intr-o suburbie de langa Austin, TX si avem o fetita de 3 ani. Sunt in continuare foarte pasionata de nutritie si de modul cum iti poate schimba nu doar aspectul fizic ci si starea mentala. La fel ca si activitatea fizica. Lucruri pe care le aplic in viata de zi cu zi.

Au trecut 6 ani de cand am plecat din tara si simt ca ne-am schimbat foarte mult de atunci. In primul rand la capitolul toleranta si empatie. Sunt cateva articole de pe site cu care nu mai rezonez atat de bine insa le voi lasa nemodificate (de exemplu articolele cu combinarea corecta a alimentelor ugh ce complicat). Voi reveni in timp la ele si voi aduce modificari unde cred ca este necesar.

Multumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje, care ne-au citit si comentat articolele in continuare si care au dat click pe reclamele din site. Apreciem foarte mult suportul vostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.