Aventura noastra in SUA continua – Partea 2

2
1114

Dragii nostri prieteni,

Astazi este o zi mareata pentru mine si Radu. Este ziua in care se incheie un capitol si incepe altul. Am incercat sa va tin la curent cu aventura noastra in SUA aici si aici.

Astazi este absolvirea celor 2 ani de MBA de la Duke University – The Fuqua School of Business. Nu as putea fi mai mandra de Radu ca acum.

Au fost 2 ani foarte frumosi, plini de experiente frumoase, provocari si multe „prime dati” insa si incercari si decizii greu de luat.

Dupa o vara trecuta petrecuta la Google, Radu va incepe o cariera la DELL in management, ca eBusiness Senior Advisor in grupul de software unde va conduce proiecte globale cu expunere atat in USA cat si in America Latina, India, China si Europa. Creste inima in mine numai cand scriu cuvintele astea. Experienta de interviu aici la nivel de MBA este cu totul si cu totul diferita fata de ce am putut experimenta in Romania, MULT MULT mai dificila decat va imaginati si sa fii selectat de o companie de top (mai ales ca student international) este realizare extraordinara. Poate Radu o sa va povesteasca mai multe intr-o zi 🙂

Asadar, ne mutam in Austin, Texas. Suntem entuziasmati sa incepem un nou capitol, un „nou” nou inceput.

Multumim pentru toate incurajarile, like-urile, e-mail-urile voastre. Apreciem faptul ca sustineti sportaholic.ro, apreciem fiecare click pe reclamele de pe site (unicul mod in care putem sustine acest site) si fiecare comentariu de pe site si Facebook. Incercam, in limita timpului pe care il avem, sa raspundem mesajelor voastre. Multumim inca o data!

IMG_3272

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.