Despre oua am tot vorbit, stim ca sunt bune, stim ca au proteine de calitate si stim si cat sa le fierbem ca sa isi pastreze toti nutrientii.

Dar nimic nu se compara cu o omleta pufoasa.

Reteta de mai jos este pe cat de simpla, pe atat de hranitoare si delicioasa. Facuta azi de dimineata, 15 minute a durat cu totul. Mie imi place mai simpla, voi puteti sa jonglati cu ingredientele.

Ce aveti nevoie:

  • 3 oua
  • o lingurita de unt
  • 2 rosii maricele
  • branza fermentata
  • sare

Ouale le-am „batut” bine cu un mixer la viteza maxima pana au devenit foarte spumoase. Am pus pe fundul unui vas de iena untul, ouale deasupra si am bagat totul in cuptorul preincalzit la 175 de grade. A durat cam 15 minute sa fie gata (atentie sa nu inceapa sa faca acea crusta maronie).

Am scos omleta, am pus la mijloc cateva felii de branza fermentata, rosiile, sarea si am creat o adevarata saorma 🙂

Acum ca am lamurit si asta, citeste continuarea

Langa, am mancat si 2 crochete Wasa. Asta e, foarte gustos si hranitor!

Aboneaza-te!
Primeste gratis noutati direct in casuta ta de mail!

2 COMENTARII

  1. Pfaaaiii….suuuper!!! Stiu ce mananc maine dimineata! Felicitari Ina pentru minunatul site si articolele extrem de utile si interesante! 🙂 O adevarata placere sa il explorez!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here